Domů » Aktuality » Mezöhegyes 2019

Mezöhegyes 2019


Mezöhegyes 2019 - dekorování
Ani v letošním roce jsme nevynechali tyto pěkné závody v Maďarsku.
Letos nás, oproti loňskému roku potrápilo počasí a tak jsme si užili nejen sluníčko, ale i déšť a bahno. To nám ovšem nemohlo zkazit ani závody ani dobrou náladu. Na tyto závody vyjel Jiří sen. se svým čtyřspřežím, složeného nejen ze starých matadorů, ale i nových hřebců, kteří se v naší sestavě zabydlují a jsou zapůjčení ze ZH Písek a ZH Tlumačov.

Mezöhegyes 2019 - drezura Radek




Ve středu jsme všichni úspěšně prošli kondičkami a večer jsme pak poprvé potrénovali. Celý čtvrtek jsme pak měli na tréninky a přípravu na maraton, jelikož Jiří sen. i Radek startovali do drezur až v pátek.

Lépe se v drezuře vedlo Radkovi, který skončil na 4.místě se 60.63 tr.b. a Jiří sen. skončil na 8.místě se 68.56 tr.b. jelikož Jiří zapřahal tři nové hřebce, které jsou spolu poprvé na velkých závodech a je s výsledkem prozatím spokojen.

V maratonu si Jiří sen. poradil se všemi nástrahami velmi dobře a i hřebci se s náročnou tratí popasovali se ctí. Lépe se vedlo Radkovi, který skončil na 4.místě.

Mezöhegyes 2019 - maraton Radek Mezöhegyes 2019 - maraton Jiří










V nedělním parkuru se skvěle vedlo Jiřímu sen. a svůj letošní první parkur zajel s 0 tr.b. za míčky a získal jen 5.25 tr.b za překročení času. Tím si vyjel krásné 3.místo. Radek získal celkem 14.80 tr.b. a dokončil parkur na 6.místě, celkově však udržel 4.místo.
V týmech si pak za Maďary odnesli 2.místo.

Mezöhegyes 2019 - parkur Jiří Mezöhegyes 2019 - drezura Jiří